Hârtie glasată, creponată, sugativă

Afiseaza: 1-24 din 45 produse

 Filtre

Diferite tipuri de hărțîi colorate, creponate, pentru proiecte creative 

 

Proiectele școlare implică adesea multă creativitate, un exercițiu de îndemânare și originalitate. Acestea îi ajută pe copii să se dezvolte și pentru bună practicare implică nevoia unor accesorii și produse specifice: hârtie glasată, creponată, sugativă și nu numai. Oricând aveți nevoie de acestea, nu uitați că puteți conta pe stocul de produse de la Librăria Junior. 

 

Va veți simți avantajați de diversitatea noastră de produse. Hârtie glasată, creponată, sugativă și multe alte tipuri de hârtie sunt disponibile la un click distanță. Cu astfel de tipuri de hârtie preșcolarii și școlarii își vor putea desfășura proiectele la lucrul manual și desen. 

 

Prețuri mici, pentru cumpărături avantajoase 

 

Veți observă că din punct de vedere al prețului hârtie glasată, creponată, sugativă au prețuri foarte mici. Nici nu se compară însă cu efectul pe care îl are utilizarea acestor materiale. Pot fi create atât de multe proiecte, iar bucuria pe care o cunosc micii artiști este una extraordinar de implinitoare. Atât pentru parcursul activității în sine, cât și pentru rezultatul final. 

 

Astfel de hârtie, colorată, creponată, de grosimi și culori diferite va pun în față și provocarea de a lucra cât mai ordonat. Creați mărțișoare și alte figurine sau decorațiuni și creați amintiri. Ne aducem aminte cu nostalgie de vremurile copilăriei când din hârtie creponată creăm decorațiuni de sezon. Acum chiar dacă acestea sunt diverse și disponibile, plăcerea de a lucra manual ne îndeamnă să cumpărăm materialele necesare. Apelați oricând la Librăria Junior pentru stocul necesar de hârtie creponată și nu numai. 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!