Birouri si suporti birou

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Un birou organizat, pentru a va putea concentra pe rezultatele muncii 

 

Ne place că în spațiul nostru personal să existe ordine, de aceea încercăm pe cât de mult posibil să ne ajutăm de diferite accesorii pentru a ne pune la punct biroul sau masă de lucru. La fel încercăm să-i facem și pe cei mici să se învețe și să-și formeze propriul obicei. Cu ajutorul unor suporți birou copii îi putem învață să-și organizeze spațiul într-un mod cât mai practic. 

 

Studiul și temele se pot desfășura altfel atunci când biroul este pus la punct și curățat așa cum trebuie. Gășiți în gama noastră diverse suporturi pentru birou pentru a-l motiva pe cel mic. Fan al desenelor animate? Suporturile au diverse modele, printre care mașinile din desenul animat Cars, Minions sau Nemo, acestea sunt doar câteva opțiuni din care puteți alege. 

 

Librăria Junior îl echipează pe cel mic cu ce are nevoie 

 

Suporturi birou copii gășiți și în varianta pentru fete. Roz, cu modele caracteristice cu prințese, cu siguranță acestea se vor bucură să aibă pe birou un așa accesoriu. Veți avea de unde alege modelul dorit într-o dimensiune specifică, așadar va așteptăm cu plăcere.

 

Stocul nostru de produse este plin de obiecte destinate mobilării biroului. Veți găși produse utile pentru biroul celui mic, cât și instrumente pentru biroul de la locul de muncă. Produse calitative la super prețuri destinate utilizării zilnice. Librăria Junior va poate deveni un partener de încredere atunci când aveți de cumpărat mai multe accesorii. Alegeți o librărie ce le are pe toate!

 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!