Lipici școlar

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre

Proiecte DIY sau unele care urmează să fie notate cu calificative? 

 

Un elev bine pregătit are întotdeauna în ghiozdan accesoriile și instrumentele necesare activităților de la școală. Sunt puține ocaziile când acestuia îi lipsește ceva, dar mama că de fiecare dată are grijă să pună pe lista și să cumpere de îndată. Pentru că imaginația lui este una bogată, acesta are de lucru în permanentă, aici necontând dacă este vorba despre proiectele școlare sau o macheta creată de el în timpul liber. 

 

Ei bine, pentru toate acestea are nevoie de lipici școlar sau de un adeziv care să îi permită să lipească și cele mai mici lucruri. În gama noastră, că de fiecare dată veți găși lipici școlar în diverse cantități pentru a-i ușura lui tot acest proces de creație. În formă solidă, lichidă, sau chiar aracet, acesta va putea da contur și va putea întări stabilitatea pentru a se putea mândri cu rezultatele lui.

 

Librăria Junior va vine în ajutor! 

 

Categoria noastră axată special pe lipici nu are doar lipici simplu și atât. Lipiciul cu sclipici este o metodă numai bună de a lipi și de a pune cap la cap piese care trebuie să iasă în evidență. Acesta se găsește în diverse culori, iar culorile pot fi combinate pentru că rezultatul să fie unul pe măsură. 

 

Produsele noastre sunt calitative, iar de prețurile noastre mici sigur v-ați convins, nu mai încape îndoială. Cumpărați și plasați comenzi pentru că cei mici să nu ducă lipsa de nimic. Librăria Junior va stă la dispoziție cu un stoc plin de produse pliat pe nevoile dumneavostră.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!