Table de prezentare și accesorii

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Table de prezentare și accesorii ce facilitează munca și deopotrivă studiul 


Munca în echipă, dar și studiul în grup sunt preferate de tot mai multe persoane. În sensul că munca poate naște noi idei, concepte și planuri roditoare, iar studiul se poate face mult mai ușor. Productivitatea este atinsă cu succes, iar rezultatele pozitive nu întârzie să apară. Cu ajutorul unor table de prezentare și accesorii se pot schița desene și se pot pune în practică mai multe idei care pot fi discutate.

În stocul nostru găsiți table de prezentare și accesorii care să servească diferitelor scopuri: acele table de scris magnetice care permit fixarea unor afișe sau foi, dar și acele panouri din plută în care pot fi fixate diverse decupaje, notițe și așa mai departe. Din cadrul librăriei noastre nu lipsesc nici bureții, soluțiile de șters sau pionezele care facilitează o prindere ușoară.


Table de prezentare și accesorii pentru toate sarcinile de lucru 


Aceste accesorii sunt utile și pentru copii mai mici. Școlarii, de exemplu, pot scrie sau pot fixa pe acestea orarul, pot scrie completări, își pot scrie date importante legate de viitoarele teste și așa mai departe. Totodată își pot testa cunoștințele și pot vedea dacă au înțeles esențialul lecțiilor. Acele table sunt utile pentru oricine, indiferent de vârstă. 

Librăria Junior vă echipează cu aceste table de prezentare și accesorii pe care puteți să le comandati de pe site. Alegeți modelul dorit, plasați comanda, iar în scurt timp le veți putea folosi direct în confortul casei dumneavoastră. Prețurile mici vă vor face să mai puneți în cos câteva produse!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!