Lipici, aracet și bandă adezivă

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Lipici, aracet și bandă adezivă în diverse cantități, pentru proiecte bine formate


Lipici aracet sau aracetul este un tip de lipici termoplastic cu proprietăți puternice, care se topește și se întărește la răcire. Acesta este utilizat în industria de construcții și nu numai, pentru a lipi materiale precum lemn, metal, sticlă sau plastic. Aracetul este rezistent la apă și la uzură, astfel încât poate fi utilizat în medii cu umiditate sau cu expunere la elemente.

Acestea sunt ideale pentru proiectele de tip DIY care necesită un plus de siguranță. Nu se știe niciodată când paietele sau mărgelele nu stau la locul lor și au nevoie de un lipici rezistent care le poate fixa într-un loc. Atât aracetul, cât și banda adezivă sunt utilizate frecvent în proiectele DIY sau "făcute de unul singur". Totodată acestea oferă soluții practice și accesibile pentru repararea sau asamblarea obiectelor din casă, cum ar fi mobilierul, decorațiunile sau obiectele din lemn.
 

De unde comandați lipici aracet și bandă adezivă? De la noi, de la Librăria Junior!


Acestea sunt ușor de utilizat și nu necesită echipament special sau cunoștințe tehnice avansate, astfel încât sunt accesibile și pentru cei fără experiență în proiectele DIY. Lipici aracet și bandă adezivă sunt instrumente esențiale în proiectele de acest gen și oferă soluții accesibile practice pentru repararea și asamblarea diverselor obiecte.

Găsiți în categoria specială dedicată lipici solid, lichid, aracet în diverse cantități și chiar lipici ce contine sclipici. Le găsiți pe toate la prețuri accesibile, disponibile de îndată. Avem un stoc pregătit pentru dumneavoastră.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!