Hârtie, carton foto și color

Afiseaza: 1-24 din 60 produse

 Filtre

Librăria Junior, locul în care veți găsi toate produsele de birotică 

 

Hârtie, carton foto și color sunt câteva dintre produsele de care ați putea avea nevoie la un moment dat. Pentru cei în căutarea unor materiale esențiale pentru imprimarea de imagini - aici au ajuns unde trebuie. Hârtia utilizată este cea care va determina calitatea produsului final. 

 

Hârtia foto este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și texturi, fiind perfectă pentru a imprima fotografii de familie sau poze profesionale. Cartonul foto este mai gros și mai rezistent decât hârtia foto, fiind ideal pentru crearea de albume sau pentru folosirea ca suport pentru fotografii. Nu în cele din urmă, hârtia color se folosește pentru imprimarea graficii și a textului, fiind disponibilă la rândul său într-o varietate de culori și nuanțe. Toate aceste produse se pot găsi în diferite grosimi și calități, oferind opțiuni pentru a îndeplini diferite nevoi și cerințe.

 

Hârtie carton, foto, color, la prețuri accesibile 

 

Să nu uităm nici de preșcolari sau școlari, cei care au nevoie adesea de materiale de birotică, de accesorii și produse diverse pentru proiecte creative sau do it  yourself. Sunt activități care nu doar că le consumă timpul și energia în mod practic, ci îi și îndrumă spre a-și dezvolta diverse abilități. Așadar, descoperiți aici hârtie, carton foto și color. Gama este diversă, de la dimensiuni la culori, la tipurile de seturi ce le puteți achiziționa. Descoperiți însă calitatea accesibilă, așadar comandați cu ușurință și bucurați-vă de achiziții convenabile pentru bugetul vostru. Transport rapid și stoc imediat disponibil!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!