Rollere

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Rollere calitative și diverse care pot asigura un scris citeț

 

Instrumentele de scris sunt acum foarte diverse. Vorbim acum despre o gamă extinsă din care nu lipsesc stilourile, pixurile simple sau cele cu gel, precum și rollerere. Utile atât pentru elevi, cât și pentru notarea diverselor chestiuni, aceste rollere fac parte din categoria pixurilor care vin cu mai multe avantaje. 

 

Pe lângă mină groasă și vizibilă, acestea conțin și o radieră care ajută în caz de eventuale greșeli. Sunt practice datorită acestei componente care permite ștergerea și scrierea imediată. Uzuale și la îndemâna oricui, acestea permit o manevrare ușoară și vin în diverse nuanțe. Subliniat, desenat sau îngroșat, acestea presupun folosire multiplă.

 

Rollere populare în gama noastră 

 

În cadrul Librăriei Junior veți găși aceste rollere la set sau vândute individual. Tot de aici puteți cumpăra și rezervele necesare pentru a putea scrie mult timp. Portocalii, roșii sau negre, acestea au un preț accesibil. Gama de rollere Frixion este una populară în rândul școlarilor, de aceea în stocul nostru le veți găși în multe variante. Cumpărați și profitați de prețurile reduse la aceste rollere calitative! 

 

Librăria Junior dispune de o gamă variată de unde pot fi cumpărate aceste instrumente și nu numai. Veți găși la îndemână magazinul nostru, deoarece dispune de multe categorii din care veți putea comanda tot ce aveți nevoie. Prețurile accesibile sunt cele care recomandă produsele noastre și totodată librăria noastră, așadar profitați de articolele noastre și cumpărați în cantități mai mari pentru a vă echipa așa cum trebuie. 

 

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!