Topul instrumentelor de scris nelipsite din trusa unui școlar

Topul instrumentelor de scris nelipsite din trusa unui școlar
Ca părinte, uneori poate fi copleșitor să îți dai seama ce instrumente de scris sunt cele potrivite pentru un școlar. La fiecare început de an, stai și te întrebi dacă ai pus pe listă tot ce ți-ai propus sau dacă ar mai fi ceva de adăugat. Un penar echipat are în componență multe instrumente și accesorii, pentru că fiecare copil își pune acolo ce are nevoie și după cum consideră el, dar iată că în acest articol vom specifica care sunt cele ce nu trebuie să lipsească și de unde le cumperi, în așa fel încât să nu cheltui prea mult.

● Creioane cu vârfuri bine ascuțite - Creioanele sunt instrumente de scris de bază pentru copiii care se află la începutul acestei prime etape. În cazul în care copilul tău dorește să deseneze sau să ia anumite notițe, aceasta trebuie să aibă câteva creioane la îndemână bine ascuțite. Pe lângă acestea, ar fi bine să-i pui și o ascuțitoare pentru a o avea în penar la îndemână.

● Markere cu vârfuri subțiri - Markerele sunt acele instrumente utile pentru preșcolari  atunci când scriu cu majuscule sau când tind să scoată în evidență anumite cuvinte sau fraze din propoziții. Marcajul în diferite culori poate fi un instrument util în învățarea alfabetului, numelor și chiar în învățarea notelor muzicale.

● Pixuri cu gel de diferite culori - Un pix cu gel albastru sau negru avut în penar nu strică niciodată, ba din contră. Nu se știe niciodată când cel mic are nevoie să scrie sau să noteze ceva repede. Deși stiloul este un instrument popular printre preșcolari, pixurile rămân întotdeauna alegeri populare pentru oricine.

● Radieră și riglă - Aceste două accesorii nu trebuie să lipsească din penarul unui școlar. Radiera îl va ajuta să corecteze greșelile ce țin de anumite desene sau însemnări, iar rigla va fi de folos în trasarea liniilor drepte, în a măsura lungimea sau lățimea anumitor corpuri geometrice.

● Evidențiatoare colorate - Aceste instrumente sunt folositoare celui mic atunci când acesta vrea să-și sublinieze titlurile și subtitlurile din cadrul unei lecții sau dorește să își ia notițe într-un mod cât mai eficient. Sunt de preferat aceste mici ajutoare pentru că îi stimulează pe cei mici în procesul de învățare.

Din cadrul librăriei Junior se pot cumpăra aceste articole și nu numai

În cazul în care dorești să-i cumperi școlarului tău aceste instrumente sau pur și simplu vrei să-i echipezi biroul de acasă cu cele necesare, trebuie să știi că în cadrul librăriei noastre găsești o categorie largă de produse. Și îți mai spunem că acestea pot fi comandate online, doar selectezi produsul, cantitatea, introduci toate datele și plasezi comanda simplu și rapid.

Nu mai trebuie să te deplasezi fizic la o librărie și să stai la coadă pentru a lua articolele de birotică pentru cel mic. Simplu și ușor, din pagina oficială librariajunior.ro. Comandă pentru cel mic, dar și pentru tine instrumentele de care ai nevoie.

Noi suntem aici pentru a te echipa cu tot ce ai nevoie.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!