O primăvară frumoasă!

Top jucării pentru băieți de la 1 la 3 ani

Top jucării pentru băieți de la 1 la 3 ani
În zilele noastre recomandările specialiștilor este de a nu limita copiii în privința tipurilor de jucării pe care aceștia le preferă. Nu mai trăim era în care băieții se joacă exclusiv cu mașinile și fetele cu păpușile. În plus, sunt atât de multe tipuri de jucării din care puteți alege!

În rândurile ce urmează ne propunem să vă inspirăm cu câteva alegeri despre jocuri si jucarii baieti de la 1 la 3 ani. Iată despre ce este vorba!

Când vine vorba de jocurile pentru băieți țineți cont de nevoia de a miza pe varietate. Copiii au nevoie de ceva distractiv, dar și educativ în același timp, pentru a se dezvolta și a se distra zi de zi. Ce ar putea să îi ajute să își dezvolte abilitățile motorii, de gândire și de comunicare?

Jocurile cu mingi

Banala minge poate fi o distracție pe cinste. Încurajați-i să se joace cu mingi de diferite dimensiuni și texturi, care îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile motorii fine și să își exerseze coordonarea ochi-mână.

Jocuri cu puzzle-uri

Un alt tip de joc și jucărie care va stimula și are un rol educativ este puzzle-ul. O distracție pentru orice vârstă! Puzzle-urile pentru copii sunt excelente pentru a dezvolta abilitățile de gândire, de recunoaștere a formelor și culorilor și de a construi o bază solidă pentru învățare.

Jocuri cu cărți

Jocurile de cărți simple cum ar fi memory sunt o modalitate distractivă de a îi învăța pe copii să recunoască culorile și să își îmbunătățească memoria.

Jocuri cu instrumente muzicale

Se spune că pasiunile și mai ales înclinațiile artistice sunt mai ușor de descoperit încă din copilărie. Așadar priviți cu entuziasm ideea de a vă juca cu cel mic utilizând și diverse instrumente muzicale. Dacă băiețelul tău iubește muzica, încurajează-l să experimenteze cu diferite instrumente muzicale. Cântatul, bătutul în tobe sau folosirea diverse mașini îl vor ajuta să își dezvolte abilitățile muzicale și creativitatea.

Jocuri de imitație

Băieții de această vârstă adoră să imite ceea ce fac adulții. Puteți să îl învățați să își facă singur prânzul sau să ajute la curățenie. Aceste activități îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile de comunicare și de înțelegere a lumii din jurul lor. Gama noastră de jocuri și jucării băieți de 1 până la 3 ani este destul de diversă, din care puteți alege acele seturi care imită diverse activități casnice din viața adulților.

Așadar, jocul și joaca celor mici poate fi destul de diversă. Vă puteți distra împreună, dar în același timp puteți exersa diverse abilități, ajutând pe cei mici să se dezvolte corect, Jocurile pentru băieței mici sunt o modalitate minunată de a îi ajuta să se dezvolte, să învețe și să se distreze. Indiferent de jocurile pe care le alegeți, este important să petreceți timp de calitate cu băiețelul vostru și să îl încurajați să se joace și să exploreze lumea din jurul lor.

De asemenea, poate că sunteți în căutarea unui cadou. De preferat să alegeți ceva conform vârstei sau chiar mai mult decât vârsta celui sărbătorit - adică pentru etapa ce va urma în viața sa. Alegeți practic!

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!