Ce trebuie să conțină o trusă de geometrie completă? Aici răspunsul!

Ce trebuie să conțină o trusă de geometrie completă? Aici răspunsul!
Chiar dacă se întâmplă de cele mai multe ori ca matematica și minunatele ei funcții să dea bătăi de cap tuturor elevilor, este bine de știut faptul că având la îndemână accesoriile necesare, adunările și scăderile, plus probleme de geometrie nu mai par a fi o corvoadă. Trusele de geometrie servesc ultimului scop menționat, mai ales dacă se pune problema unei truse de calitate. O trusă ce conține toate necesare.

Când vine vorba de trusa de geometrie componente mulți părinți o iau pe cea care cred ei că le are pe toate, uitând de fapt că întotdeauna seturi mai complete, deci implicit mai practice pentru cel mic. În cele ce urmează vom detalia pe larg despre componentele pe care trebuie să le aibă o trusă completă și care este de fapt rolul fiecărui instrument. Nu uitați că la noi în librărie le găsiți pe acestea în diferite forme.

● Vorbim în primul rând despre o riglă. O anume riglă transparentă, de obicei din plastic, cu margini graduale. Ea este utilizată în principal pentru măsurarea lungimilor și a dreptelor.

● Un compas cu două picioare, unul fix și unul mobil, care permite desenarea cercurilor și a acelor desene și a acelor de cerc.

● Transferorul de unghi este un instrument cu o lamă mobilă care permite măsurarea și transferul unghiurilor pe hârtie.

● Echerele sunt niște instrumente cu două piciorușe și un pivot reglabil care permite trasarea liniilor paralele și desenarea unor forme geometrice specifice, cum ar fi triunghiurile, pătratele sau hexagoanele.

● Nu în ultimul rând creionul sau ascuțitoarea; creionul este folosit pentru a marca și a trasa liniile geometrice, iar ascuțitoarea este necesară atunci când se dorește menținerea vârfului creionului ascuțit. În ultima perioadă, creioanele clasice au fost înlocuite cu cele mecanice ce vin la pachet cu rezerve. Acestea sunt mai practice,  se pot utiliza pentru o trasare mai exactă a liniilor, iar cei mici nu se mai obosesc cu ascuțitoarea și cu reziduurile rămase în urma acesteia. 

Suntem de părere că din ghiozdanul celui mic nu trebuie să lipsească nimic, de aceea vă punem la dispoziție un stoc variat de produse din care puteți să alegeți produsele potrivite pentru cel mic. Ba chiar și pentru dumneavoastră. Dacă lucrați într-un birou știm că aveți nevoie de pixuri, creioane și de acele bibliorafturi care vă ajută să vă țineți actele în siguranță.

Seturi complete și moderne găsiți în cadrul librăriei noastre

Noi, în cadrul librăriei Junior vă punem la îndemână o categorie întreagă de seturi pentru geometrie din care să alegeți setul potrivit pentru cel mic. Mai ieftine sau mai scumpe, aceste seturi pot fi folosite mulți ani de la cumpărare dacă sunt depozitate așa cum trebuie.

Ca de fiecare dată vă spunem că în cadrul paginii noastre oficiale librariajunior.ro vă punem la dispoziție multe rechizite și accesorii pe care le puteți comanda de îndată. Doar adăugați produsul în coș, iar de acolo puteți să plasați comanda fără prea multe griji. Noi vă ajutăm cu suport telefonic dacă veți dori să comandați o cantitate mai mare de produse.

Suport clienti Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

+40 722 304 296 contact@librariajunior.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!